TAPAHTUMAT 2023

 

14.2.2023 klo 18 Ystävänpäivä uinti Rovaniemellä(avantouintitapahtuma), tehdään pieni kävelylenkki ennen avantoon pulahtamista, otetaan mukaan teetä termariin. Tämän tapahtuman voivat toteuttaa myös vertaisryhmät muilla paikkakunnilla. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin kotisivuilla www.lapinkilpi.com. Pyydä myös ystäväsi mukaan ❤️

 

Kilpi-ilta Tervolassa 13.2.2023. Klo 17:00 - 20:00

Tervolan Kunta,kunnantalon kahvila.

Kaikille avoin kilpirauhasilta , kunnantalon kahvilassa ,yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita.Illan tarkoitus on jakaa tietoa itse kilpirauhassairauksista, Kilpirauhasliiton toiminnasta ja tietysti myös yhdistyksen tarjoamista palveluista ja ohjauksesta.Illan aikana katsomme luentotallenteen kilpirauhanen, ravitsemus ja hyvinvointi.
Tervetuloa mukaan!

 

Maaliskuu 

Hemmottelu-ilta, tarkoitus toteuttaa mahdollisuuksien mukaan myös vertaisryhmä paikkakunnilla.

Kilpirauhasilta Kolarissa

Asiantuntija -luento

Maaliskuun tapahtumista tiedotamme myöhemmin. Seuraa ilmoittelua www.lapinkilpi.com sekä somekanavillamme!

Seuraa ilmoitteluamme paikallislehdissä, osoitteessa www.lapinkilpi.com sekä somekanavillamme.

Tervetuloa!


Jäsenilta

Virtuaalinen Jäsenilta kaikille Lapin Kilpi ry jäsenille, Voit osallistua jäseniltaan myös etäkatsomosta Rovaniemellä. Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys kokoustila klo 18:00 – 20:00

Kansankatu 13 A 28 6 kerros, Rovaniemi, 
Sallassa , Kotiseututalo ,Savukoskentie 12.

Jäsenillassa kuulet ajankohtaisia uutisia yhdistyksen toiminnasta, tällä kertaa katsomme myös mielenkiintoisen luennon, FT, MBA Reijo Laatikainen johdattaa meidät terveelliseen syömiseen Syö hyvin – voi paremmin -videolla, jossa käsitellään ruokavalion monenlaisia vaikutusmekanismeja terveyteen laajasti ja käytännönläheisesti. Videolla paneudutaan muun muassa siihen, miksi ruokavalioasioissa täysin mustavalkoinen ajattelu ei päde. Videolla esitellään syyt, miksi ruokavalio tukee kokonaisvaltaista terveyttä - ilman laihtumistakin. Videolla korostuu, kuinka kokonaisvaltainen ja pysyvä muutos on tärkeämpää kuin nopeat kuurit. 

Illan ohjelma on seuraava:

klo 18:00 Tervetuloa, yhdistyksen ajankohtaisia asioita

n. 18:30 luentotallenne

Lopuksi yhteistä keskustelua.

Ilmoittaudu 9.1 mennessä alla olevalla linkillä.

https://forms.office.com/e/zqSmx4pdwb

Teams linkki lähetetään ilmoittautuneille 10.1.

Tervetuloa kaikille mukaan!


Pikkujoulut ja sointukylpy

Tornion Järjestötalo

 

Päivitys 28.11: Vähäisen ilmoittautumismäärän takia pikkujoulu-osuus peruuntuu MUTTA sointukylpy /äänimaljarentoutus toteutuu!

Lapin Kilpi ry:n Tornion verturyhmä järjestää 30.11.22 klo.18-20.30 pikkujoulut nyyttikestit-periaatteella, ohjelmassa myös sointukylpy (äänimaljarentoutus) joka toteutetaan Tornion kaupungin myöntämällä kunta-avustuksella, osallistua voi vaikkei ole yhdistyksen jäsen. Tapahtuma järjestetään Tornion järjestötalolla, Kemintie 53.
Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä millaista tarjottavaa tuot ja jos sinulla on erikoisruokavalio niin huolehdithan itsellesi sopivaa syötävää. Tilaisuudessa tarjoamme glögiä ja pipareita.
Koska kunta-avustusta ei ole enää paljoa jäljellä niin joudumme perimään sointukylvystä 5e omavastuuosuuden jotta mahdollisimman moni voisi tapahtumaan osallistua. Paikkoja on varattu 22 hlölle.
Jos haluat osallistua pikkujouluihin sekä sointukylpyyn muttet asu Tornion kaupungin alueella niin voit ilmoittautua mukaan 15e omavastuuosuudella. Jos haluat osallistua pelkästään pikkujouluihin niin se on maksuton tapahtuma kaikille kilpirauhassairaille.
Etusijalla kuitenkin torniolaiset kilpirauhassairaat.
Pikkujouluosuus nyyttikesteineen alkaa heti sointukylvyn jälkeen klo.19.00.
Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysymyksiä, ne voi laittaa sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan:
https://link.webropolsurveys.com/S/BEF4C124AFC51405
Ilmoittautua voi 29.11.22 saakka.


Virkistyspäivä Enontekiöläisille kilpirauhassairaille Hetassa sunnuntaina 4.12.2022

Ohjelma:
Klo 14 Punttikomedia, Kino-Hetta
Elokuvan jälkeen yhteinen hetki ulkoillen ym.
Jouluruokailu klo 18 Hotelli Hetassa (pieni omavastuuosuus).
Mukaan sopii 8 ensin ilmoittautunutta.
Ilmoittautumiset 2.12. mennessä Anrille 0400 658 643

Tilaisuus järjestetään Enontekiön myöntämällä kunta-avustuksella. Osallistumiseen ei vaadita yhdistyksen jäsenyyttä.


Lapin Kilven virtuaaliset pikkujoulut (365 päivää hyvinvointia)

12.12.2022 klo 18-19 

Osallistumislinkki:

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Kokoustunnus: 381 911 290 943
Tunnuskoodi: ULgfTL
 

Kokoonnumme etäyhteydellä ja juomme virtuaaliset jouluglögit. Varaa siis viereesi kupillinen kuumaa. Nautitaan yhdessä glögit ja rupatellaan joulunalus kuulumisista, saatetaannpa laulaa luikauttaa joku joululaulukin.