TAPAHTUMAT 2022

 

365 päivää hyvinvointia –teemavuosi

Voiko väsymystä estää ruokavaliolla? Miten voisin lisätä arkiliikuntaa? Millä tavoin luonto hoitaa mieltä ja kehoa? Miten nukkuminen elvyttää meitä? Mikä auttaa aivosumussa? Näihin ja lukuisiin muihin terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen liittyviin kysymyksiin saamme vastauksia Kilpirauhasliiton ja sen jäsenjärjestöjen 365 päivää hyvinvointia -teemavuoden 2022 aikana.

Vuoden aikana välitämme hyvinvoinnin edistämiseen liittyvää tietoa, annamme käytännön vinkkejä ja ohjaamme oikeisiin valintoihin. Yhteistyötä kanssamme tekevät eri alojen asiantuntijat. Teemavuoden suunnittelussa jäsenillä on ollut keskeinen rooli.

Teema tulee näkymään valtakunnallisessa ja alueellisessa toiminnassamme pitkin vuotta. Hyvinvointiasioita nostetaan esille niin verkkosivustolla osoitteessa www.kilpirauhasliitto.fi/365 kuin sosiaalisen median kanavissammekin, KILPI-lehdessä ja paikallistoiminnassa. Kannustajana kanssamme toimii toimittaja ja juontaja Raakel Lignell, joka itsekin on perehtynyt hyvinvointiasioihin useiden vuosien ajan. Jokaisella kuukaudella on oma teemansa ja omat aiheensa. Seuraa liiton ja yhdistyksemme kotisivuja ja some-kanavia sekä ilmoittelua paikallislehdissä ja tule mukaan kampanjan tapahtumiin, ota myös ystävä mukaan.

 

Virtuaalinen metsäkävely ja tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista etätapahtuma ti 13.9. klo 18-19. Pyydä ystävä mukaan!

Osallistumislinkki alla.

Microsoft Teams -kokous
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Meeting ID: 399 870 234 875
Tunnuskoodi: 24BT6i

Nykymaailmassa luontokokemus ei välttämättä aina odota oven takana. Saatat olla etäällä sinulle mieluisasta luonnosta. Virtuaalisen metsäkävelyn avulla pääset aistimaan luontoa, vaikka et itse pääsisikään luontoon saakka liikkumaan. Virtuaalimetsäkävely toimii myös hyvänä muistutuksena, että luonnossa on paljon asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Syksyisen metsäkävelyn lisäksi saat tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä tietoa luonnon merkityksestä hyvinvointiimme. Jo pelkästään luonnossa oleilu alentaa verenpainetta, lievittää stressiä ja kohentaa mielialaa. Tutustumme Mielenterveystalon Tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista oppaan sisältöihin, joihin tutustumista voit jatkaa myös tapahtuman jälkeen itsenäisesti.


Lapin Kilpi ry järjestää kilpirauhasillan Ylitorniolla keskiviikkona 28.9.22 klo 18-20 Ylitornion kirjastolla, Alkkulanraitti 31
95600 Ylitornio. Ohjelmassa mm. yhdistyksen toiminnan esittely ja Kilpirauhasliiton tallenteen kilpirauhanen, ravitsemus ja hyvinvointi. Tervetuloa!