TAPAHTUMAT 2022

 

365 päivää hyvinvointia –teemavuosi

Voiko väsymystä estää ruokavaliolla? Miten voisin lisätä arkiliikuntaa? Millä tavoin luonto hoitaa mieltä ja kehoa? Miten nukkuminen elvyttää meitä? Mikä auttaa aivosumussa? Näihin ja lukuisiin muihin terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen liittyviin kysymyksiin saamme vastauksia Kilpirauhasliiton ja sen jäsenjärjestöjen 365 päivää hyvinvointia -teemavuoden 2022 aikana.

Vuoden aikana välitämme hyvinvoinnin edistämiseen liittyvää tietoa, annamme käytännön vinkkejä ja ohjaamme oikeisiin valintoihin. Yhteistyötä kanssamme tekevät eri alojen asiantuntijat. Teemavuoden suunnittelussa jäsenillä on ollut keskeinen rooli.

Teema tulee näkymään valtakunnallisessa ja alueellisessa toiminnassamme pitkin vuotta. Hyvinvointiasioita nostetaan esille niin verkkosivustolla osoitteessa www.kilpirauhasliitto.fi/365 kuin sosiaalisen median kanavissammekin, KILPI-lehdessä ja paikallistoiminnassa. Kannustajana kanssamme toimii toimittaja ja juontaja Raakel Lignell, joka itsekin on perehtynyt hyvinvointiasioihin useiden vuosien ajan. Jokaisella kuukaudella on oma teemansa ja omat aiheensa. Seuraa liiton ja yhdistyksemme kotisivuja ja some-kanavia sekä ilmoittelua paikallislehdissä ja tule mukaan kampanjan tapahtumiin, ota myös ystävä mukaan.

 

Lapin Kilpi myyjäiset

Järjestämme joulu myyjäiset Lapin Keskussairaalan aulassa 15.12. 11:00 - 15:30.
Kutsumme teidät mukaan tuottamaan leivonnaisia ja käsitöitä YMS. Myyjäisiin.
Voit osallistua tulemalla myyjäksi.

Rovaniemen ulkopuolelta voi osallistua jos satut kulkemaan Rovaniemellä myyjäisten aikaan.

Ilmoita 9.12 mennessä mitä aiot tuoda myytäväksi tai tuletko myyjäksi paikan päälle.
https://forms.office.com/e/qyPpkCxS00

Myyjäisten tuotto käytetään yhdistyksen toimintaan ja tarvitsemme nyt kaikkia mukaan talkoisiin.
Tulethan sinäkin?

Lisätietoja 045 137 1008 tai lapinkilpi(at)lapinkilpi.com

Ystävällisin terveisin Lapin Kilpi hallitus


Pikkujoulut ja sointukylpy

Tornion Järjestötalo

 

Päivitys 28.11: Vähäisen ilmoittautumismäärän takia pikkujoulu-osuus peruuntuu MUTTA sointukylpy /äänimaljarentoutus toteutuu!

Lapin Kilpi ry:n Tornion verturyhmä järjestää 30.11.22 klo.18-20.30 pikkujoulut nyyttikestit-periaatteella, ohjelmassa myös sointukylpy (äänimaljarentoutus) joka toteutetaan Tornion kaupungin myöntämällä kunta-avustuksella, osallistua voi vaikkei ole yhdistyksen jäsen. Tapahtuma järjestetään Tornion järjestötalolla, Kemintie 53.
Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä millaista tarjottavaa tuot ja jos sinulla on erikoisruokavalio niin huolehdithan itsellesi sopivaa syötävää. Tilaisuudessa tarjoamme glögiä ja pipareita.
Koska kunta-avustusta ei ole enää paljoa jäljellä niin joudumme perimään sointukylvystä 5e omavastuuosuuden jotta mahdollisimman moni voisi tapahtumaan osallistua. Paikkoja on varattu 22 hlölle.
Jos haluat osallistua pikkujouluihin sekä sointukylpyyn muttet asu Tornion kaupungin alueella niin voit ilmoittautua mukaan 15e omavastuuosuudella. Jos haluat osallistua pelkästään pikkujouluihin niin se on maksuton tapahtuma kaikille kilpirauhassairaille.
Etusijalla kuitenkin torniolaiset kilpirauhassairaat.
Pikkujouluosuus nyyttikesteineen alkaa heti sointukylvyn jälkeen klo.19.00.
Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysymyksiä, ne voi laittaa sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan:
https://link.webropolsurveys.com/S/BEF4C124AFC51405
Ilmoittautua voi 29.11.22 saakka.


Virkistyspäivä Enontekiöläisille kilpirauhassairaille Hetassa sunnuntaina 4.12.2022

Ohjelma:
Klo 14 Punttikomedia, Kino-Hetta
Elokuvan jälkeen yhteinen hetki ulkoillen ym.
Jouluruokailu klo 18 Hotelli Hetassa (pieni omavastuuosuus).
Mukaan sopii 8 ensin ilmoittautunutta.
Ilmoittautumiset 2.12. mennessä Anrille 0400 658 643

Tilaisuus järjestetään Enontekiön myöntämällä kunta-avustuksella. Osallistumiseen ei vaadita yhdistyksen jäsenyyttä.


Lapin Kilven virtuaaliset pikkujoulut (365 päivää hyvinvointia)

12.12.2022 klo 18-19 

Osallistumislinkki:

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Kokoustunnus: 381 911 290 943
Tunnuskoodi: ULgfTL
 

Kokoonnumme etäyhteydellä ja juomme virtuaaliset jouluglögit. Varaa siis viereesi kupillinen kuumaa. Nautitaan yhdessä glögit ja rupatellaan joulunalus kuulumisista, saatetaannpa laulaa luikauttaa joku joululaulukin.